Etude House Dear Darling Lip Tint Berry Red

Konnichiwa! Hai semuanya, kali ini aku akan bagikan review produk dari Etude House yang mana produk ini sudah populer sejak beberapa tahun ...

Konnichiwa! Hai semuanya, kali ini aku akan bagikan review produk dari Etude House yang mana produk ini sudah populer sejak beberapa tahun lalu. Kenapa baru review sekarang? Maaf, karena baru beli sekarang. Haha

Etude House is one of popular cosmetic brands from Korea. Currently they have lot of outlets in Indonesia. But I purchased this product at Rakuten.co.id. Thank you Rakuten Indonesia but unfortunately Rakuten Indonesia can't continue their operation anymore starting on 1 March 2016.

So back to the topic! 




I choose Berry Red color and the price is Rp  54.000

Source : https://store.weloveshopping.com







You can use it in many ways, ulzzang or full. The texture is not too watery, I mean it's liquid but it has little bit thickness, smooth gel texture. Tony Moly Tint Delight is more watery than this product. But because of the texture, we can glide it smoothly and more tidy. 

PROS 
No bad or strange smell. It has good color, texture, pigmentation & absorbtion. Not drying my lip. Long lasting about 4 - 5 hours in average, but will fade away after a meal, depending on how sloppily you eat. Affordable.

CONS
None.

RATING
♡ (9/10)

Visit their website here http://www.etudehouse.com/

You Might Also Like

10 comments

  1. Penasaran sama yg orange, kayaknya bakal jadi fresh gitu di bibir. Lip tint tapi sayangnya kurang cocok buat yg bibir tipis yaa sepertinya? :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya yang No. 2 Red sama No. 3 Orange rasanya bakalan cerah di bibir, yang red lebih natural yang orange lebih bright ^^ Kenapa? Apa iya kurang cocok, cocok aja rasanya ^^

      Delete
  2. hasilnya bagus juga ya ^^
    jadi pengen punya :D

    beautyandstory.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Yuli, iya bagus, ya seperti foto itu hasilnya hehe ^^ dicoba aja, harganya jg ngga terlalu mahal ^^

      Delete
  3. Aku pakai ini yang Let's Pink version..
    Kepengen banget coba yang versi biasa warna Vampire Red T__T

    vanillaberrys.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang let's pink juga bagus bagus ^^ pengen cobain juga ^^
      Vampire Red, kalo pede sexy tuh warnanya ^^ hehe

      Delete
  4. hmm, so do you prefer this or the lip tint from Tony Moly? Apart from Peri Pera's water lip tint, I've actually never try any of these.. idk which one should I buy o_o

    ieyra h. | blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Ieyra, I prefer Etude Dear Darling to Tony Moly Delight. But if you want the bolder color, you should try Tony Moly ^^

      Delete
  5. sayang ya bibir gelap seperti bibirku ga cocok pake liptint, aku punya yg orange sayang warnanya ga keluar, menurutku tony moly atau liptint watery lebih enak dipakai di banding dear darling yg teksturnya jelly.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya Tony Moly juga bagus, aku juga pake http://www.misskarlina.com/2016/01/tony-moly-tony-tint-delight-in-red.html :)

      Delete

Flickr Images