The Face Shop Natural Sun AQ Sun Cream SPF 45 PA +++

Hello! As you may know, I never share review about sun screen gel, sun cream or sun block. But now I will share my review about The Face Sh...

Hello! As you may know, I never share review about sun screen gel, sun cream or sun block. But now I will share my review about The Face Shop Natural Sun AQ Power Long-Lasting Sun Cream with SPF 45 PA+++.



Walau sehari-hari kita tidak terlalu memerlukan sun screen dengan SPF yang tinggi, suatu saat misalnya saat kita bekerja di luar ruangan dengan waktu yang cukup lama atau saat pergi ke pantai, pasti kita memerlukan sun screen sebagai perlindungan bagi kulit kita.

I got sample of this product from Lola Box last year. I just opened and tried it. So here's my review!



The price (for full product) is arround $ 20.08, I just checked the price on Amazon.com. This is not the first time I tried a product from The Face Shop, last year I tried one of their face-mask product.

Masker wajah yang aku coba saat itu memberikan hasil yang lembut diwajahku, melembabkan dan mencerahkan. ^^ This is a sunscreen that includes Asia-Berry and natural anti-oxidation ingredients, protects skin from strong UV rays.


The product itself is pale beige and looked like BB cream. When you apply it, the sun cream disappears rather quickly though. I felt that my skin was rather dewy in feel after the use of this sun cream. 

Setelah aku aplikasikan kekulitku, terasa oily dan agak lengket. Dari sini aku tarik kesimpulan bahwa sun cream ini kurang cocok bagi pemilik kulit wajah yang berminyak/oily. Saat memakai make-up yang didasari dengan sun cream ini, make-up kita tidak dapat bertahan lama. 

PROS
Works as sun block, moisturizing, good scent and waterproof. Quite lasting texture. 

CONS
Thickens up while applying, not an oil resistant, make my skin looks too pale and too dewy. Not good as make-up base/primer.

RATING  ❤❤❤❤❤♡♡♡♡♡ (5/5) 

See you again!

You Might Also Like

10 comments

  1. belom pernah denger nih produk yang satu ini. tapi kayaknya bagus ya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Skin care dari The Face Shop cukup bagus, aku pernah pakai face-mask-nya :) Tapi sayang untuk yang sun cream ini agak kurang cocok he he Coba aja deh skali2 face-mask-nya ^^

      Delete
  2. great post, sunscreen is so important
    lets follow eachother! just let me know and I will follow back :)

    - www.angelaah91.blogspot.nl

    ReplyDelete
    Replies
    1. That's right Angela :)
      Okay, with pleasure ..

      Delete
  3. Q jg pakai bbrp kosmetik The Face shop bagus..syg suncreennyaa gaak oke yaa..
    Ow ya follback done ..
    Thank you♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya, ga oke yang ini :(
      Thanks ce ..

      Delete
  4. Thanks for letting me know this product is probably not suitable for oily skin. I don't want my forehead to get extra shining throughout the day! hehe.

    xx ieyra | babysoulz

    ReplyDelete

Flickr Images