1-Day Acuvue Moist Contact Lenses

Hi! Kali ini aku mau berbagi review tentang soft lens atau contact lens. Have you ever used or heard about Acuvue  ? As you may know that ...


Hi! Kali ini aku mau berbagi review tentang soft lens atau contact lens. Have you ever used or heard about Acuvue ? As you may know that I cannot use all soft lens type, especially color lenses and fashion lenses because my eyes is very sensitive. 

Sudah bermacam-macam merek aku coba tetapi tidak juga ada yang membuat mataku merasa nyaman. Selang 1 - 2 jam pemakaian, mataku akan berair dan memerah. :(

Dan pada akhirnya aku mencoba merek Acuvue. I have tried Acuvue product for 2 - 3 months. I didn't use it daily, I only use it for special occasions such as : when I have to go to event or party. I choose 1-Day Acuvue Moist because I think it's a great product and can works well for me.



I got information from their website that this contact lens are :
- No lens care, cases or solutions required.
- Full-time or occasional wear gives you the freedom for an active lifestyle.
- Highest UV-A and UV-B protection, available in a daily disposable contact lens—blocks at least 96% UV-A and 99% UV-B. 
- No worries about airport restrictions on liquids.
- Avoid the build-up of lens deposits including allergens.
- Perfect for people who are nearsighted, farsighted or have astigmatism.




Aku memilih yang -3.25 sesuai dengan pemeriksaan terakhir mataku di optik. Harga contact lens ini Rp 315.000. Tersedia di optik-optik seperti Optik Seis, Optik Melawai, dll.



PROS
Works well on sensitive eyes. Super comfortable and easy to put in. No lens care, cases or solutions required. Reduce friction and maintain moisture. Affordable. 

CONS 
Only has clear color.

RATING    (8.0)

I love this product! See you on my next post! :)

You Might Also Like

8 comments

  1. Bagus ya, justru yang clear begini bisa dipakai semua gender. Nice info :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya benar juga, bisa dipakai semua gender dan tetap natural :)
      Thanks!

      Delete
  2. I love Acuvue contact lenses, they are really good :)
    Have a nice day dear!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, that's right dear .. :)
      You too!

      Delete
  3. mata q jg sensitif XD tp ak g suka klo pake yg transparant, takut kebalik XD
    kayaknya softlen ini cocok buat yg matanya sensitif yah :D

    torichux3.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah sensitif juga ya? XD iya sih harus lebih teliti pas pemakaian he he
      Iya, buat mataku yang sensitif ini cocok kok :)

      Delete
  4. bening ya acuvue, terkenal nyaman ya lens ini :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya, menurut aq ini lens ternyaman yang pernah aq coba & blm berani ganti yg lain ^^

      Delete

Flickr Images